Organi društva za obdobje 2018 - 2022
27.02.2018
Na rednem letnem občnem zboru KD Korte, ki je bil v ponedeljek, 26. 2. 2018 so se člani društva med drugim seznanili s Poročilom poslovnih dogodkov, davčnega obračuna od dohodkov pravnih oseb in bilanco stanja z izkazom poslovnega izida KD Korte za leto 2017, soglasno sprejeli poročilo predsednice društva za leto 2017 in plan dela za 2018, soglasno sprejeli poročilo Nadzornega odbora in izpeljali volitve predsednika, Upravnega odbora, Nadzornega odbora in Disciplinske komisije za obdobje 2018 - 2022.
Vodstvo društva sestavljajo:

Predsednica društva in Upravnega odbora: Darinka Jug, člani Upravnega odbora: Oljeta Mikac (tajnica), Silva Grbec (blagajničarka), Lorella Antonac (pevski zbor), Marko Cesen Scek (pritrkovalci); Nadzorni odbor: Jelka Morato Vatovec, Lučana Vargazon in Bojana Morato; Disciplinsko komisijo pa člani: Tatjana Uršič, Borut Vatovec in Blanka Vuga, nadomestni članici Vesna Ovnik  Malačič in Bojana Peruzin.

Ob tej priložnosti se je stara - nova predsednica društva  zahvalila bivši tajnici društva Alison Ribarič za njeno sodelovanje in aktivno podporo v minulih desetih letih, predsedujoča Dragica Kocjančič pa novemu vodstvu zaželela uspešno delo v naslednjih štirih letih.

Korte

Korte so največji in najlepši kraj izolskega zaledja, kjer ohranjajo tradicijo in gojijo kulturo.

Pridite in se prepričajte! 

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310



PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King