Primorska poje, Korte, 15. 3. 2019
16.03.2019
Primorska poje, Korte, 15. 3. 2019
Primorska poje, Korte, 15. 3. 2019: članica našega društva Silva Grbec in cvetličarka Adele sta okrasili dvorano, da je bila prava spomladanska "paša za oči". Ljudem - tako pevcem in zborovodjem, kot občinstvu v dvorani je bilo vse všeč, odmevi so zelo spodbudni in nabiti z navdušenjem. 
Z velikim veseljem lahko povemo, da so prav vsi zbori pohvalili odlično akustiko (pa tudi ozvočenje) pa prijetno bivanje v Kortah, zahvaljujoč domačim društvom, ki so nam velikodušno odprla vrata svojih prostorov, da je bilo gostujočim pevcem in pevkam udobno.
In ponovno so se izkazali Nika Pegan iz izolske JSKD in Branka Lipar in fantje "tehnične podpore" iz CKŠP. Pevke našega zbora so napekle ogromne količine slastnega domačega peciva (ga ni ostalo nič, kar je največja pohvala ) Najbolj pa so blesteli naši neutrudni "ta mladi" - napovedovalke Sara Benčič, Larisa Gašić in Nina Mernik (v dekliških nošah "ut anbot") in reditelja Mihael Vidmar in Klemen Jug - naša svetla bodočnost! Hvala vsem, zlati zlati zlati    !!!
Korte

Korte so največji in najlepši kraj izolskega zaledja, kjer ohranjajo tradicijo in gojijo kulturo.

Pridite in se prepričajte! 

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310



PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King