Novice

Primorska poje 2024 v Kortah
21.04.2024
Primorska poje 2024 v Kortah

Vzdušje, ki so ga s svojim zanosnim in ubranim petjem naredili gostujoči zbori ŽPZ Ivan Grbec iz Škednja (Trst) pod vodstvom Silvane Dobrila, MePZ Bonaca iz Pirana pod vodstvom Barbare Murata, MePZ Slovenski dom iz Zagreba pod vodstvom Ivice Ivanovića, MPZ Kromberški vodopivci  (Bogdan Brecelj) in MePZ Vrtojba, ki ga vodi Luka Vetrih), še po končanem koncertu v sproščenem družabnem delu ob toplem obroku, domačem pecivu in kozarčku rujnega, je bilo enkratno in nepozabno. Kdor je dogodek zamudil, mu je res lahko žal.

Zahvala gre Krajevni skupnosti Korte, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Korte, Gostilni Korte, Turističnemu in kulturnemu društvu Šparžin in Kulturnemu društvu Korte za prostore, kamor smo lahko namestili gostujoče zbore, kot tudi za materialno pomoč.

Najbolj so se izkazali: mag. Nika Pegan iz izolske Območne izpostave JSKD, Branka Lipar iz izolskega CŠKP in mladi člani društva: Lea Grbec, Damian Sterchi, Marko A. Žerovnik, Nina Mernik, Tjaša Lukić, Klemen Jug, Jelka Morato Vatovec in Pija Šustekova. Organizacijo je koordinirala predsednica Kulturnega društva, Darinka Jug. Prisrčna hvala vsem!

Trenutno ni nobenega komentarja:
Vpiši komentar
* Ime
* Email (ne bo objavljen)
*
* Prepiši verifikacijsko kodo
* - Obvezna polja
 
Korte

KULTURNI DOM KORTE Korte 44, PoŠta Izola, 6310



PRAVNA OBVESTILA  /   PRAVILNIK O ZASEBNOSTI  /   POLITIKA O RABI PIŠKOTKOV
Kulturno društvo Korte / VSE PRAVICE PRIDRŽANE / IZVEDBA: F.King