www.korte-kultura.net

 

 


 

 

 

 

 

NOVICE DRUŠTVA

RSS 


 

Med Slovenci v Srbiji (Novi Sad, 9. - 11. 11. 2018)
12.11.2018
Med Slovenci v Srbiji (Novi Sad, 9. - 11. 11. 2018)
Skupaj s šestimi zbori društev Slovencev iz Novega Sada, Subotice, Beograda in Zrenjanina, orkestrom in solistom Slovenskega združenja Jožefa Špringerja iz Kakanja in folklorno skupino društva Slovencev Bazovica iz Reke je naš ženski zbor, še zadnjič pod vodstvom Eneje Baloh, v prekrasni novosadski Sinagogi poustvaril bogat kulturni dogodek na Večeru slovenske pesmi ob VI. dnevih slovenske kulture 2018. 
Zahvaljujoč se našim odličnim gostiteljem - Društvu Slovencev Kredarica Novi Sad, posebej še ge. Elzi Ajduković iz vodstva društva, profesorici slovenščine, ge. Rut Zlobec in predsedniku društva Kredarica, g. Ivanu Zavrtaniku, za brezhibno organizacijo, prijazen sprejem, za naše dobro počutje in doživet kulturni utrip tega večera v enkratnem okolju veličastne Sinagoge, smo prijetne trenutke in občutke, pa tudi okuse tega že praznično prednovoletnega vzdušja in utripa mesta, ki ohranja svojo veliko dušo, prinesli domov v svojih mislih in srcih. 
(Foto: Klemen Jug)
Trenutno ni nobenega komentarja:
Vpiši komentar
* Ime
* Email (ne bo objavljen)
*
* Prepiši verifikacijsko kodo
* - Obvezna polja
 
 

 

 


napovedi / novice / pritkovalska skupina / galerija Korte / pevski zbor / dramska skupina / folklorna skupina / pustna skupina /
 kresovanje / razstave /  zgodilo se je ... / publikacije / foto galerijao kraju Korte / lokacija / kontakt / povezave /
 Kaj so piškotki?  / Izjava o zasebnosti /
 domov


 

 
   Uredi

Vse pravice pridržane - Kulturno društvo Korte & Copyright 2010

   

 Created by StudioIntera  /  Powerd by SpletObjava